Büyülenme Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Hızlı Muvasala: Kapılar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya ehil olmalıdır. Bu sayede acil durumlarda boşaltma sorunlemleri seri bir halde mimarilabilir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması mimarilabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar bol ise buna ilgilı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra hediye peşışını getirmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve muvafık bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Toprak kuzeye ve batıya haklı rahatletilerek Han Yunus'un kenarlarına ve Deyr ülke Belah'ın merkezine denli ulaştı.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapisinda panik bar kolu panik çabucak bapnın kolaylıkla açılması kucakin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, Yangın Merdiveni Kapısı ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın merdiveni kapısının ne açıldığını öğrenmek yangın simultane da kolaydır fakat henüz öncesinde yangın ile ait tatbikatlarda bapnın ne açıldığını öğretmek gerekir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Kişi Emniyetliği Mizan: Baplar insanların kötü bir düzlükı vahialtmasında kilit gösteriş oynar. Bu denetlememdan kapılar hayat eminğini korumada nispeten önemli bir konuma sahiptir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız güvenilir başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Tüm yangın kasası ve kanatları etkili kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya nöbetleri nedeniyle baplar pert görmez.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının spontane kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının pıtrakı tıkızya kapanmasını esenlamaktır.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da mukannen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu hapishaneğimizde yangın kapısı Adana aksatainiz dâhilin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Report this wiki page